Yleistä Hi-Whyders organisaation toiminnasta

Hi-Whyders on yleishyödyllinen organisaatio, jonka pääpainona on tällä hetkellä järjestää pienille ryhmille ilmaisia Lan-tapahtumia. Suuntaamme katseemme aina tulevaisuuteen ja uusiin haasteisiin rohkein ja avoimin mielin.

Historiaa

Vuonna -95 pidimme ensimmäisen lanin Jamilla. Peleinä oli tuolloin Doom 2, sekä suurta suosiota saavuttanut Command & Conquer. Myöhemmin samana vuonna tuli mukaan myös Quake 1 (tämän muistamme varsinkin niistä unettomista öistä kun pelasimme Sniper Waria). Tästä kyseisestä lanista lähtien olemme käyneet pelaamassa lukuisia kertoja eri henkilöiden kotona aina vuoteen -98 asti.

Vuonna -98 saimme erinomaisen tilaisuuden päästä tilavempiin tiloihin. Tilat saimme käyttöön Nurmijärven Nuorisotoimelta lainattuun taloon, Nurmijärven Lepsämään. Paikan nimenä on Kuusirinne. Täällä ei tarvinnut pelätä herättävänsä kotiväkeä siihen infernaaliseen metakkaan, kun joku on viemässä Quaken CTF:ssä lippua omasta tukikohdasta kohti vihollisia. Samana vuonna Hi-Whyders oli pienellä porukalla edustettuna myös Assemblyillä Messukeskuksessa. Vuodesta -98 lähtien olemme olleet Kuusirinteen vakiokalustoa aina nykypäiviin saakka.

Vuonna -02 Järjestimme ensimmäistä kokeiluasteelle jäänyttä isoa lania, Synergyä. Synergyyn olimme varautuneet jopa 60 hengen saapumiseen isolla Klaukkalan yläasteen liikuntasalilla. Tämän liikuntasalin lainasta olemme tietysti suuresti kiitollisia. Paikalle saapui noin 30 henkeä ja vanha sananlasku kuuluukin että "Kun väki vähenee niin pidot paranee" ja tämä piti todella paikkaansa. Meno oli huikeaa ja osalle tuli Assembly fiilis päälle kun Hi-Whyders oli toimittanut paikalle datatykin heijastamaan erilaisia inforuutuja kuten esim. ohjeet oman koneen verkkoon asentamiselle. Tänä vuonna saimme myös www.Hi-Whyders.com sivustot pyörimään (suuri kiitos ja kumarrus Mazalle ja Jamille!!). Sivuilla voi ilmottautua laneille sähköisesti, jolloin kaikille riittää tilaa sillä päällekkäisvarauksia ei voi tehdä.

Hi-Whyders on mukana myös syöpätutkimuksessa. Tässä maailmanlaajuisessa projektissa on mukana tuhansia käyttäjiä ja heidän miljoonia tietokoneitaan. Hi-Whyders:n team käsittää n. parikymmentä käyttäjää. Voit tutustua tarkemmin kyseiseen projektiin tästä.

Tänä päivänä rekisteröityneitä harrastajia on Hi-Whyders:n sivuilla satakunta ja loppua ei näy...

Tulevaisuus odottaa noutajaansa ja Hi-Whyders tulee olemaan etulinjassa kaappaamassa loistoa ja kunniaa.

    - Hi-Whyders Organisaatio, 2002 -